IRODÁNK ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT!

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy cégünk 1144 Budapest Szlatina utcai irodája elköltözött.
2019. április 15. hétfőtől új helyen, a 1141 Budapest Öv utca 49-51. szám alatt kialakított
irodában állunk megrendelőink rendelkezésére.

 ÚJ KERESKEDELMI KÖZPONTUNK CÍME:

H - 1141 BUDAPEST ÖV UTCA 49-51.

terkep

 

Az iroda egyéb elérhetőségeiben nincs változás: 
Tel: +36 1 403 9705
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

IMG 5738  IMG 5736

                                           von nun an 1

 

 

 

ÁSZF változás

Kategória: Főoldali hírek

FIGYELEM! - ÁSZF változás

 

 Felhívjuk figyelmüket a telephelyen az áru átvételekor az áruszállító teherautó forgalmi engedélyében szereplő megengedett raksúly szerint áll módunkban kiadni a gyepszőnyeget és megrakodni a járművet.

 

Az EKAER - Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenörző Rendszer, illetve a TSM -Nemzeti Tengelysúlymérő Renszer bevezetésével fokozott figyelemmel kell eljárni a fuvarozást végző járművekkel kapcsolatban.

 

Ezúton is kérjük Tisztelt Megrendelőinket, akik saját szervezésben szállítják el telephelyünkről a megrendelt gyepszőnyeget, hogy gondoskodjanak a megfelelő teherbírású teherautó indításáról.

 

Megrendelések egyeztetésekor az áru várható raksúlyáról természetesen minden esetben tájékoztatjuk Önöket. 

 

A fentieknek megfelelően módosítottuk az Általános Eladási és Szállítási Feltételeinket - ÁSZF - mely a honlapunkon megtalálható:

Általános Eladási és Szállítási Feltételek

 

Megértésüket köszönjük!

További sikeres együttműködés reményében,

 

Tisztelettel: Kádár Péter ügyvezető

Gyepfenntartás, ahogy a profik csinálják: intenzív kezelés

Miután egy rövid pillantást vetünk gyepünkre, és egyértelmű számunkra, hogy ez nem is annyira szép zöld gyep, akkor gyepünk intenzív kezelést igényel.

Gyepünk gyomos, mohás, sok barna elhalt foltok jelentek meg és a színe minden, csak nem egy friss, zöld fű.

Csak egy pár intézkedés és egy csodálatos, sűrű, zöld gyepet kapunk rövid időn belül.

Profi tippeket adunk gyepfenntartáshoz, hogy újra gyönyörű gyepünk legyen.


Profi tippek:


GYEPFENNTARTÁS  tavasszal

Gyepfenntartás, ahogy a profik csinálják:

Intenzív kezelés

1. tipp           

Gyeptrágyák biztosítják gyepünknek a kiegyensúlyozott tápanyag ellátást, mely szükséges a megfelelő növekedéshez. Trágyázzunk lassú lebomlású Olympia Plus P56 vagy Rasen Plus gyeptrágyával. Olyan helyeken ahol nem megfelelően erős gyökérzet tapasztalunk P hangsúlyos Basic Start gyeptrágyázás javasolt, ami jobb gyökérnövekedést biztosít. Trágyázást nyírást követően végezzük. A kijuttatott gyeptrágya a tápanyagokat 8-10-12 hét alatt szabályozottan adagolja gyepünknek.

2. tipp           

Fűnyírást mindig éles pengékkel végezzük. Tavasszal az első nyírás előtt éleztessük meg a fűnyíró pengéit, majd ellenőrizzük rendszeresen, ha szükséges ismételjük. A nyesedéket mindig gyűjtsük össze. Vágási magasság min. 3,5 cm és nem több mint 5 cm. Árnyékban 4,5 cm ideális. Rendszeresen nyírjuk gyepünket, ne engedjük nagyra nőni.

3. tipp

Gyepszellőztetést vetés, gyepszőnyegezés után 1 év elteltével végezzünk, mikor gyepünk megfelelően fejlett. Addig lombseprűvel, gereblyézéssel távolítsuk el az elhalt részeket ill. lerakódott nyesedéket. Gyepszellőztetéssel eltávolítjuk a lerakódott gyepnemezt, filcréteget így a gyökerek oxigén, víz és tápanyag ellátottsága nagymértékben javul.

4. tipp           

Gyepünkben a tenyerünknél nagyobb hiányosságokat felülvetéssel javíthatjuk ki, melyet április végén, május elején célszerű elvégezni.  A kisebb réseket a gyep rendszeres gyeptrágyázás mellett benövi. Felülvetésre alkalmas Gala ill. Rasana Sport keverékek. A magokat 1-2 cm folyami homokkal vagy rostált földdel takarjuk. A felülvetést javasolt P hangsúlyos gyeptrágyázással kombinálni.

5. tipp

Gyepünkben barna, elhalt foltok jelentek meg tavasszal? A hópenész gyakran előforduló gombás betegség. Általában ez a gombás betegség nem olyan agresszív, hogy a gyökereket is elpusztítsa.

Gyengébb fertőzés esetén, általában nem hal el a fű, de kezelés nélkül hosszan „lábadozik”és addig a gyep kifejezetten csúnya képet mutat. Felülvetés általában nem szükséges. A gyeptrágyázás segíti a regenerálódást. Távolítsuk el mielőbb az elhalt részeket gereblyézéssel, ezzel megakadályozva a fertőzés terjedését. Gereblyét, fűnyírót tisztítsuk meg!

Szolgáltatások

 • gyepszőnyeg termesztés
 • labdarugópálya építés
 • gyepregeneráció

Legolvasottabb

 • Gyepszőnyegezés vagy füvesítés
 • Eurogreen fűmagvak
 • Eurogreen gyeptrágyák

Elérhetőségeink

 • Cím: 1141 Budapest, Öv utca 49-51..
 • Telefon: +36 -1/403-9705
 • Telefon: +36 -1/401-0001
 • Fax: +36 -1/220-6934
 • E-mail: iroda[kukac]eurogreen.hu