Eurogreen Tiszafa Kft

Eurogreen gyeptrágyák

EUROGREEN hosszúhatású gyeptrágyák és a Poly-Plus formula

A Poly Plus@ tartós hatású formula, egy világszerte vezető technológia a gyepfelületek optimális trágyázására.

A tápanyagburok legkülső része

Természetes stabilizált zsírból áll és biológiailag lebomlik. Ez a burok felelős a hatóanyag kis adagokban történő felszabadulásáért, így elkerülhető a túladagolás valamint minimalizálható a tápanyag kimosódása.



A tápanyagburok

Kénből és nyomelemekből áll és körülveszi a mag részt. Ö maga is tápanyag a növények számára és ezáltal szabályozza a mag tápanyagleadását.

A tápanyag mag része

A kétszeres burok által védve van a hatóanyagok szabályozatlan felszabadulása alól, valamint a mechanikai sérülések ellen.


Az igény szerinti tartós hatású formula A Poly Plus formula az alapja a kiváló hatásnak. Az összes tápanyag csak a fellépő igények szerint válik szabaddá.

Csak az EUROGREEN kínálatában találkozhatunk lassú lebomlású kálium formulával.

Az igényeknek megfelelő szemcseméret gondoskodik a tartós hatású trágyáknál egy optimális tápanyageloszlásról.

Az EUROGREEN tartós hatású trágyáknál az igényeknek megfelelően különböző szemcseméretek léteznek. Minél finomabb ugyanis a szemcseméret, annál egyenletesebb a tápanyageloszlás. "Elite" termékünknél 25 g/m2 kijuttatott trágyában 22.500 szemcse található, amíg ugyanez a szám "Standard" termékünknél csak 2.500.Összehasonlítva más finom szemcséjű műtrágyával a legfinomabb szemcsenagyságú termékünk is teljesen pormentes, amely nagy előnyökkel jár.

Granulátum "Standard"

Granulátum "Mini"

Granulátum "Elite"

Szabályozott növekedés az EUROGREEN hosszúhatású gyeprtágyákkal


Szolgáltatások

  • gyepszőnyeg termesztés
  • labdarugópálya építés
  • gyepregeneráció

Legolvasottabb

  • Gyepszőnyegezés vagy füvesítés
  • Eurogreen fűmagvak
  • Eurogreen gyeptrágyák

Elérhetőségeink

  • Cím: 1144 Budapest, Szlatina u. 5.
  • Telefon: +36 -1/403-9705
  • Telefon: +36 -1/401-0001
  • Fax: +36 -1/220-6934
  • E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.