Gyepszőnyeg ár, vásárlás – és a megrendelés menete

Gyepszőnyeg ár

Gyepszőnyeg ár

Listaár bruttó 2 370 Ft/m2 apostagi telepi átvétel esetén.

Igény szerint a gyepszőnyeg kiszállítással is megrendelhető. Szállítás esetén minimum rendelési mennyiség 50 m2 (1 raklap).

Kedvezményt biztosítunk kertépítők, fenntartók, kivitelezők részére! Csatlakozz partnerprogramunkhoz a kedvezmények érvényesítéséhez:

EUROGREEN partnerprogram

A gyeptégla adatai

Gyepszőnyeg tekercs mérete: 1 m2=0,4 x 2,5 m

Gyepszőnyeg tekercs súlya: kb. 20-25 kg, nedvesség függvényében.

Az EUROGREEN SPORT gyepszőnyeg garantálja az egészséges, természetes és üde zöld színt és a szép egyenletes, szőnyegszerű megjelenést.

Emellett a gyepszőnyeg kétszikű gyomoktól mentes, remekül bírja a terhelést, hiszen rengeteg futballpályán, golfpályán és más nagyértékű zöldfelületen is tesztelve van nap mint nap, ami alapján kijelenthető, hogy igazán hosszútávú megoldást kínál – bármilyen használatról is legyen szó.

A minőséget garantálja, hogy a gyepet a füvesítés után a gyepiskola mintegy 14 hónapig biológiai optimumon tartva neveli, mire az eléri a beépíthető állapotot és felszedésre kerül.

Ez idő alatt a növény minden fontos tápanyagot megkap, tömött szerkezetűvé és sűrűvé válik, valamint erős gyökérzetet fejleszt, mely a felszedést és telepítést követően lehetővé teszi a gyep gyors regenerálódását.

A minőséget tehát mi szolgáltatjuk, de a gondoskodás sem maradhat el a telepítést követően!

A leszállított gyep élő anyag. Fontos észben tartani, hogy a telepítést követően a gyepszőnyeg minőségét csak folyamatos és szakszerű gondozással őrizhetjük meg. A gondozáshoz szükséges anyagok és eszközök webshopunkból megvásárolhatóak.

Gyepszőnyeg vásárlás menete

A gyepszőnyeg megrendelést a szállítás előtt pár nappal kérjük leadni. Az írásos megrendelését leadhatja megrendelőlap kitöltésével és részünkre történő eljuttatásával ill. e-mail üzenetben történő megrendeléssel, melynek tartalmaznia kell a megrendelő adatait, a rendelt mennyiséget, a szállítás idejét, módját és helyét. Megrendeléseket minden esetben e-mailen vagy telefonon visszaigazoljuk.

Megrendelőlap letöltése

Gyepszőnyeg rendelés, érdeklődés

Tel: 1/403-9705

Mobil: 30-525-4101

E-mail: iroda@eurogreen.hu

ÁSZF – Általános Eladási és szállítási feltételeink

Gyepszőnyeg raklapkezelési szabályzat

További információk

Amennyiben kíváncsi arra, hogy a gyepszőnyegezéssel vagy a füvesítéssel jár-e jobban, olvassa el az erről írt részletes útmutatónkat.

A gyepszőnyeg lerakása pedig bár házilag is kivitelezhető, de a problémamentesség csak úgy garantálható, ha a kivitelezés megfelelő szakértelemmel párosul.

Sokan azt gondolják, hogy a gyepszőnyeg telepítés ára túl nagyra nő azáltal, amennyiben azt egy szakember végzi el, ám nincs drágább az elrontott, szakszerűtlen házi kivitelezésnél!

Amennyiben kíváncsi arra, hogy miként történik a szakszerű gyepszőnyeg lerakás, olvassa el a gyepszőnyeg fektetéssel kapcsolatos útmutatónkat!

Kiegészítő termékek

A gyepszőnyeg lerakás során az első három hét alatt a fű nagyon sérülékeny, ugyanis ez idő alatt történik meg a gyökeresedés.

Ekkor még nem terhelhető a gyepréteg, meg kell várni, hogy a leterített gyepszőnyeg teljesen legyökeresedjen.

Amennyiben szeretné meggyorsítani a folyamatot és elősegíteni a gyepszőnyeg legyökeresedését, rendelje meg a gyepszőnyeg mellé az Eurogreen starter gyeptrágyák valamelyikét.