Rólunk

Az EUROGREEN – Tiszafa Kft. 1992- ben alakult, s főbb tevékenységeink közé saját termesztésű gyepszőnyeg előállítás és értékesítés illetve labdarúgópályák, nagy füves területek (golfpályák) építése, felújítása és rekonstrukciós munkái tartoznak.

Cégünk a 20 éves múltra visszatekintő sportgyepekre szakosodott és Európa több országában jelenlévő német Eurogreen csoport tagja és magyarországi képviselője. Ha sportcélú gyepfelületek illetve zöldfelületek építéséről vagy ápolásáról van szó, az EUROGREEN egy testreszabott és tartós megoldást kínál. “Gyepápolási rendszerben” jelszó alatt végzett szolgáltatásainkhoz nem csak a regenerációs szakemberek által végzett munkák, hanem a forgalmazott legmagasabb minőségű Eurogreen termékskála is hozzátartozik.

Szolgáltatásainkat az EUROGREEN rendszer egymásba épített, meghatározott komponensek sorozatából építjük fel, amely a következő főbb területeket foglalja magába:

  • egyedi szaktanácsadás, helyszíni állapotfelmérés és analízis alapján
  • garantált minőségű EUROGREEN fűmagkeverékek és hosszú hatástartalmú gyeptrágyák
  • összehangolt célgépes ápolástechnikai megoldások kínálata: gyepszellőztetés, lyuggatás, homokkiszórás, mélylazítás, felülvetés, simító boronálás stb.
  • kiegészítő ápolási gépek forgalmazása, mint trágyaszóró, pályavonalazó és speciális gyepgondozási termékek
  • saját termesztésű gyepszőnyeg előállítás és forgalmazás

PÉNZÜGYI TANÚSÍTVÁNY

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az EUROGREEN-Tiszafa Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Az EUROGREEN-Tiszafa Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy az EUROGREEN-Tiszafa Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Bisnode tanúsítványunk:
EUROGREEN-TISZAFA Kertkultúra Kertészeti és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

ISO 9001 – ISO 14001 TANÚSÍTVÁNY 

Cégünk 2014-ben a minőség és környezettudatosság jegyében ISO 9001 MIR és ISO 14001 KIR integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be. Az „EUROGREEN GYEPTELEPÍTÉSI-ÉS GYEPÁPOLÁSI RENDSZER” keretében végzett kivitelezési munkáinkat – mint, Sportpályák és egyéb zöldfeleületek létesítése – a minőség-és környezetvédelmi szempontok maximális figyelembevételével végezzük.